Participa al projecte Mapes-Mirades

El projecte MAPES-MIRADES  és un projecte totalment gratuït, ideat per LARTEFACTA (Laboratori d'Art,Cultura i Educació), té com a soci tecnològic a NOLICH, espai audiovisual i els col·laboradors que han fet possible el desenvolupament del projecte són l'Observatori Iberoamericà de la Joventut de la Fundació SM i l'Ajuntament de València.

L'única cosa que es necessita per a participar en el projecte és el teu mòbil. Serà la teua eina de treball amb la qual podràs fer les activitats setmanals que se demanen.

Només  has d'assumir el compromís de participar durant tots els dissabtes en els horaris que tenim activitats. Perquè MAPES-MIRADES siga un èxit precisa del teu compromís a participar durant tot el projecte. No és possible participar només en algun dels dissabtes que proposem en el calendari. Si decideixes participar en el projecte, ha de ser des del principi fins al final.
El projecte comprén aproximadament unes 24 hores de tallers formatius en l'àmbit audiovisual amb professionals de primera que seran els responsables de donar-vos els tallers. En finalitzar el projecte s' entregarà un certificat signat per la Fundació SM i l'Observatori de la Joventut Iberoamericana que acredite les hores de formació que has rebut.

Totes les activitats programades es realitzaren en principi en horari de 10 a 14 h en l'espai del  soci tecnològic NOLICH (www.nolich.com) al carrer Dénia num 73 baix en el Barri de Russafa.

Aquest és el cronograma  d'activitats:

Divendres 1 de desembre: data límit per a tindre tancat el grup de participants

Dissabte 9 novembre: de 10 a 14 h
Presentació del projecte als participants per part de l'equip lartefacta, Nolich, Fundació SM i Observatori de la Joventut Iberoamericana 
Taller de Cultura Visual per Lorda Chesa
Taller mentorització Gabi Ochoa

Dissabte 16 novembre_de 10 a 14 h
Taller cinema documental i cinema de ficció per Pau Martínez
Taller mentorització Gabi Ochoa

Dissabte 23 novembre_de 10 a 14 h
Taller de producció audiovisual per Ferran Toledo
Taller d'actuar davant de la càmera per Pati Martínez
Taller mentorització Gabi Ochoa

Dissabte 30 novembre_de 10 a 14 h
Taller de realització audiovisual per Hernán Pérez
Taller d'imatge i color per Carlos Corresa
Taller mentorització Gabi Ochoa

Dijous 5 de 17 a 21 h o dissabte 14 desembre_de 10 a 14 h (per determinar) Avaluació del projecte amb els/les participants
Festa presentació de Mapes-Mirades

Si vols  participar en MAPES-MIRADES, precisem que ens envies un mail a: juventudproyectos@valencia.es manifestant expressament que vols participar en el projecte i adjuntant una motivació de quins són les raons que et motiven a participar en ell.


Una vegada rebuda la teua resposta, t'enviarem un document que heu de retornar-nos signat pels vostres pares o representants legals en cas de ser menor d'edat

Si teniu qualsevol dubte, podeu escriure a aquest mail o telefonar al 962085231.COMPARTE ESTA INFORMACIÓN EN